Abonamente Servicii IT

Oferta de abonamente pentru companii

În anul 2006, Easy IT a intrat pe piață ca o companie inovatoare, dedicată oferirii de soluții de mentenanță IT avansate și personalizate pentru a sprijini dezvoltarea și funcționarea optimă a afacerilor în era digitală în plină expansiune.

Oferta de Servicii: Încă de la început, Easy IT s-a concentrat pe furnizarea de servicii de mentenanță IT complete și profesionale, care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client. Principalele servicii oferite le gasiti in pachetele de mai jos:

Ce avantaje aveți cu un Abonament IT?

  1. Service Hardware și Software: Easy IT asigură diagnosticarea, reparația și întreținerea echipamentelor hardware și software, contribuind la menținerea funcționalității fără întreruperi.

  2. Suport Tehnic: Echipa de specialiști de la Easy IT este disponibilă pentru a oferi suport tehnic rapid și eficient, atât prin intermediul telefonic, cât și prin acces direct la locația clientului.

  3. Mentenanță Preventivă: Easy IT implementează proactiv strategii de mentenanță preventivă, identificând și soluționând potențialele probleme înainte ca acestea să devină critice.

  4. Securitate IT: Într-o eră în care securitatea cibernetică a devenit o prioritate, Easy IT oferă soluții pentru protejarea datelor și a rețelelor de potențiale amenințări.

  5. Gestionarea Infrastructurii IT: Compania furnizează servicii de gestionare a infrastructurii IT, inclusiv configurarea și administrarea serverelor, a rețelelor și a sistemelor de stocare.

Impact și Rezultate: Într-o perioadă în care tehnologia și dependența de aceasta cresc semnificativ, Easy IT aduce o contribuție esențială în menținerea operațiunilor fără întreruperi pentru companii din diverse sectoare. Serviciile de mentenanță IT furnizate ajută la optimizarea performanței afacerilor și la reducerea costurilor asociate întreruperilor tehnice.

Notă: Prețurile sunt in Euro și nu includ TVA